SAITO SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Saito Sushi. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 19:30 Veel Japanse eten geprobeerd. Dit is gewoon een van de top! Schitterend lekker.
6 jun 2024 om 23:08 Bestelling op tijd alleen was de schotel niet vers! De wasabi was hard (dat heb je als hij niet meer vers is), de vis was lauw, verschillende stukken zalm waren al wit geworden van de warmte. Hebben er niet veel van gegeten. En dat voor + €100
2 jun 2024 om 14:04 Heel lekker zoals elke keer! Zeker een aanrader
1 jun 2024 om 21:27 Zeer lekker alleen spijtig dat mijn bestelling aangepast werd zonder enige melding. Advocado is geen komkommer en als je dit niet graag lust dan is dit niet zo aangenaam.
1 jun 2024 om 10:33 Super lekker en perfect op tijd!
16 mei 2024 om 19:38 Vriendelijke bezorger, acceptabele levering. €8 voor een klein potje soep dat niet zo lekker was. Pad Thai was wel lekker.
10 mei 2024 om 20:05 Alles was heel lekker en goed warm,zelfs nog geleverd voor 18u. Maar 3 sterrzn gegeven omwille van temperatuur waar scampi's nog rauw waren. Alle 5 stukken lichtjes gebakken en rauw,lust ik echt niet!
6 mei 2024 om 21:32 Een stuk van de bestelling vergeten, de california roll.. zo 64 euro betaald voor slechts 40 stuks…
3 mei 2024 om 21:02 Voor de eerste keer sushi besteld en het was top!
30 apr 2024 om 23:23 Lekker en vers!
30 apr 2024 om 20:56 Onze zalm en tonijn was plakkerig en eens in je mond was het precies pap.. was geen zalm en tonijn van vandaag denken we..